CATÁLOGO BIBLIOGRÁFICO UTN
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Mfn
0000044960
Codigo
664.02/ .K87/ Agr
Titulo
Agro-processing and food engineering
Autores
Kumar Sharma, Harish ; Kumar, Navneet
Anio
2022
Carrera
-
Director
-
Descripcion Fisica
Paginas: vii - 584/ Inf. Descriptiva: tablas, gráficos, ilustraciones
Resumen
Agro Processing: Scope and Importance.- Engineering Properties of Foods.- Material Handling and Transportation Devices.- Design of Material Handling Systems.- Drying.- Size Reduction.- Mixing and Forming.- Cleaning and Separation.- Storage.- Processing of Cereals.- Processing of Pulses.- Processing of Oilseeds.- Processing of Fruits and Vegetables.
Descriptores
ALIMENTOS; PROCESAMIENTO DE ALIMENTOS; INDUSTRIA ALIMENTARIA
Observacion
-
Ejemplares
Total:1 /Prestados:0 /Disponibles:1 /Reservados:0 /Solicitante:
Edicion
-
Pie De Imprenta
/ Springer/ 2022
1 - 1
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Numero
Codigo Barras
Tipo Impresión
1
069474
IMPRESO
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